Velkommen til bloggen min! Håper du får en fin lesing. Legg gjerne igjen en kommentar! :)

fredag 6. mai 2011

Ingen var vitne

Jeg har (snart) lest meg jevnt og trutt gjennom krimserien om inspektør Lynley og hans noe utradisjonelle høre hånd konstabel Havers, og har nettopp lest ferdig den tredje siste boken - Ingen var vitne


Boken er actionfull så det holder, med mord på mord. 
Forlaget skriver: 


Da en ung mann blir funnet naken, lemlestet og kunstferdig plassert oppå en grav, blir politiet tvunget til å sette saken i forbindelse med flere tidligere mord. De andre ofrene har vært unge, fargede menn, og man har antatt at de har vært gjengmedlemmer. Dette er det første hvite offeret, og politiet gjenkjenner mønsteret til en seriedrapsmann, en psykopat som ikke akter å la seg stoppe.Kriminalbetjent Thomas Lynley, Barbara Havers og Winston Nkata blir satt på saken. Men New Scotland Yard er livredd for nok en gang å få pepper fra pressen, og det blir besluttet at en journalist skal delta i etterforskningsarbeidet. I politiets egne rekker jobbes det på flere hold med mulige forfremmelser, noe som angår både Havers og Nkata. Også på hjemmefronten har Lynley sitt å holde på med. Lady Helen er gravid, og de to greier ikke å bli enige om praktiske detaljer i forbindelse med dåpsplanleggingen.


For øvrig, uten å røpe for mye for eventuelle nye lesere av serien, så er boken ganske sentral når det gjelder Lynley`s privatliv, og jeg er glad jeg var forberedt på det på forhånd, og visste hva som skjedde! Det er noe med det når du har lest en del bøker med de samme karakterene, du blir på en måte glad i dem! 


Nå er det helg på meg, og jeg skal bruke helgen på bursdagsfeiring og avslapping! 


God helg til alle! :) 

1 kommentar: