Velkommen til bloggen min! Håper du får en fin lesing. Legg gjerne igjen en kommentar! :)

fredag 2. september 2011

De to mulighetene i livet:)

Du har to muligheter her i livet,enten blir du gutt, eller så blir du jente. Blir du jente er det greit, men blir du gutt har du to muligheter. 
Enten så går du ufrivillig inn i militæret, eller så går du frivillig inn i militære. Går du ufrivillig inn er det greit, men går du frivillig inn har du to muligheter. 
Enten havner du i marinen, eller så havner du i hæren. Havner du i marinen er det greit, men havner du i hæren har du to muligheter. 
Enten så overlever du, eller så dør du. Overlever du er det greit, men dør du har du to muligheter. 
Enten så havner du i enegrav, eller så havner du i en massegrav. Havner du i enegrav er det greit, men havner du i en massegrav har du to muligheter. 
Enten ligger du nederst, eller så ligger du øverst. Ligger du nederst er det greit, men ligger du øverst har du to muligheter. 
Enten så vokser du opp og blir en rose, eller så blir du et tre. Blir du en rose er det greit, men blir du et tre har du to muligheter. 
Enten blir du avispapir, eller så blir du dopapir. Blir du avispapir så er det greit, men blir du dopapir har du to muligheter. 
Enten blir du brukt på herretoalettet, eller så blir du brukt på dametoalettet. Blir du brukt på herretoalettet er det greit, men blir du brukt på dametoalettet har du to muligheter. 
Enten så blir du brukt foran, eller så blir du brukt bak. Blir du brukt foran er det greit, men blir du brukt bak kan du begynne å lure på hvorfor i helvete du gikk frivillig inn i militæret!! 


God helg! ;) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar