Velkommen til bloggen min! Håper du får en fin lesing. Legg gjerne igjen en kommentar! :)

tirsdag 22. november 2011

Død manns hånd av Carin Gerhardsen

Det ble mange bøker på meg nå, men jeg har virkelig kost meg med lesing de siste kveldene. Siste bok ut er også fra forfatteren Carin Gerhardsen, og den fjerde og foreløig siste i serien, Død manns hånd. 


Som så mange bøker før, kommer denne også fra min bokhandlervenninne, og Studia sin nettside skriver: 
"Gud er god. I natt vil Gud oss bare godt." Det er alt den elskede og respekterte familiefaren Sven-Gunnar Erlandsson rekker å tenke før han segner sammen under den store augustmånen, skutt i nakken etter en hyggelig kveld ute med gode venner. Politiets etterforskning står i stampe. Den varme og sjenerøse Erlandsson med stort engasjement for samfunnets utstøtte virker ikke å ha hatt noen fiender. De eneste sporene politiet har, er en gjennomvåt papirlapp med en uleselig tekst samt noen spillkort som lå i lommen hans. Kan det kaldblodige mordet ha noe å gjøre med pokerlaget Erlandsson hadde vært i? Eller er det en forbindelse mellom drapet og hans omgang med uteliggerne som bor i en klynge husvogner i et skogholt? Etterforskningen leder politiet til skremmende og øde steder i de svarteste skoger, til et Hillbilly-Sverige de aldri før har støtt på, til andre verdensdeler og til de mørkeste avkrokene i menneskesjelen.
Nok en spennende og kompleks krimgåte, hvor spenningen sitter til siste side. Jeg laget meg mange teorier underveis, men måtte nok en gang gi tapt mot forfatterens plot. Enda en vinner! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar