Velkommen til bloggen min! Håper du får en fin lesing. Legg gjerne igjen en kommentar! :)

fredag 5. august 2011

Blodsbrødre

Det har blitt litt lesing i det siste, og nå er jeg ferdig med min andre Knut Lindh - bok på rappen: BlodsbrødreForlaget (Vigmostad og Bjørke igjen) skriver: 

En somalisk asylsøker. En kurdisk drosjesjåfør. En serbisk flyktning. De har bare én ting felles: De er blitt brutalt mishandlet, drept og dumpet på bygdene utenfor Oslo. Politiførstebetjent Ulf Larsen ved Follo politidistrikt blir kalt hjem fra sommerferie for å oppklare saken. I etterforskningsgruppen er teoriene om drapene delte. Har et større bandeoppgjør startet. eller er de drepte ofre for etnisk rensning? Tiden er knapp – drapsmennene må finnes før de slår til igjen.
Som den forrige boken, Når den døde våkner , begynner også denne rett på sak. Vi følger videre den noe ensomme og triste etterforskeren Ulf Larsen og hans medarbeidere i jakten på morder(e) som de ikke aner motivet til i jakten på å oppklare tre mord hvor ofrene tilsynelatende ikke har noe til felles.  Nok en spennede bok, hvor en blir tatt godt med inn i etterforskernes arbeid, og med en god fremdrift og spenningskurve. 
Anbefales!

1 kommentar:

  1. Tusen takk for en koselig kommentar i bloggen min ! :) <3 Skal sjekke bloggen din senere i kveld :)

    SvarSlett