Velkommen til bloggen min! Håper du får en fin lesing. Legg gjerne igjen en kommentar! :)

onsdag 20. april 2011

Første påskekrimmen unnagjort!

Da var jeg ferdig med påskens første krimlesing: Tilgi meg av Harlan Coben. Dette var mitt første bekjentskap med denne forfatteren, og jeg likte det, jeg. At han er amerikansk merker en godt, og så veldig dybde i boken var det ikke, men er det det en er ute etter med påskekrim i påskesolen, da? 


Forlaget skriver: 

Haley McWaid er en populær og snill 17-åring. Derfor blir både familien og naboene hennes svært engstelige for henne når hun plutselig forsvinner. På samme tid blir sosialarbeideren Dan Mercer tilsynelatende tatt på fersk gjerning i et forsøk på å ha omgang med en mindreårig jente. Wendy Tynes er fjernsynsreporter og har spesialisert seg på å avsløre lysskye forhold. Hun blir involvert i begge sakene, men oppdager svært fort at hun ikke lenger kan stole på sine instinkter eller på de menneskene som omgir henne. Det er mye som ikke lenger er som det utgir seg for å være.
Dette er en spenningsroman som både utfordrer og underholder. Den skildrer meget levende det renkespillet og de mellommenneskelige konfliktene i en søvnig forstad.
Neste påskekrimlesing (innimellom påskekrimtitting) på programmet er Flukt av Tana French - begge bøkene forøvrig donert av Studia-Eli ;) 


En god påske ønskes alle som er innom! 

3 kommentarer:

 1. Og jeg er klar for Panserhjerte, etter å ha lest ferdig snømannen på rekordtid, utelukkende om natten!!! I´m hooked!!!

  SvarSlett
 2. Jeg har allerede forhåndsbestilt neste bok. Kommer 9. juni!

  SvarSlett
 3. Jeg leser veldig lite krim, men i sommer da jeg var ferdig med min bunke bøker - ja, da var det ikke annet å gjøre enn å gå over til gemalens bøker ;-) Da leste jeg 3 bøker av Coben - helt grei lesing, men litt for mye med 3 på rappen...

  Ha ei god påske - klem Siv

  SvarSlett