Velkommen til bloggen min! Håper du får en fin lesing. Legg gjerne igjen en kommentar! :)

fredag 15. oktober 2010

Lucifers evangelium

Den neste boka i bunken min var opprinnelig Balansekunst av Rohinton Mistry, men tilfeldighetene gjorde at det ble Lucifers evangelium av Tom Egeland istedet. Fra forlaget:


Roma, Italia, 1970: Et manuskript som blir funnet i en egyptisk hule, gjør livet til teologiprofessor og demonolog Giovanni Nobile til et mareritt. Hans datter blir kidnappet, og Nobile stilles ansikt til ansikt med ondskap og religiøs fanatisme. 
Al Hillah, Irak, 2009: I ruinene av det sagnomsuste Babels tårn gjør Bjørn Beltø et funn som snur opp ned på vår forestilling om Gud og Satan, himmel og helvete. I sin jakt på sannheten bak det 4500 år gamle manuskriptet Lucifers evangelium virvles Beltø inn i en verden av falne engler, djevler og demoner. Boken er en herlig blanding mellom Dan Browns Da vinci - koden og Engler og demoner, Märtha Louises engler, Harry Potter og Science fiction. Å sitte boka i bås er vanskelig; den er innom flere sjangre, som krim, thriller, science fiction og eventyr. Liker du konspirasjonsteorier og bøker på som balanserer på kanten mellom det som er fakta og det som er oppdiktet er den absolutt å anbefale. Jeg leste den på en og en halv dag! 

Nå venter husvasken. God lesing! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar